NaslovnicaVijestiNevjerovatni Kane: Napadač Tottenhama u društvu Ronaldinha, Drogbe i Gerrarda

Nevjerovatni Kane: Napadač Tottenhama u društvu Ronaldinha, Drogbe i Gerrarda

Harry Kane i dalje svoju već sjajnu sezonu sezonu, podiže na još veći nivo. S golom kojeg je sinoć postigao u Torinu, postao je engleski rekorder i pridružio se nekadašnjim velikanima ovog sporta Ronaldinhu, Simone Inzaghiu, Didieru Drogbi i Stevenu Gerardu.

Napadač Tottenhama

U svojoj dosadašnjoj karijeri, Harry Kane je igrao devet utakmica u elitnoj Ligi prvaka, te je postigao upravo toliko golova – devet. Zadnji od devet pogodaka postigao je sinoć, kada je gostovao u Torinu sa svojim Tottenhamom gdje je remizirao sa Juventusom rezultatom 2-2.

Kane je također ušao u povijest engleskog nogometa s jučerašnjim pogodkom, jer mu je to sedmi gol u Ligi prvaka ove sezone sa kojim je izjednačio rekord bivšeg kapitena Liverpoola Stevena Gerrarda s brojem postignutih golova u jednoj sezoni. Gerarrdu je to pošlo za rukom u dva navrata i to 2005. i 2008. godine kada je sa Liverpoolom došao do finala Lige prvaka.

>> Real Madrid ovog ljeta prodaje četiri zvijezde kako bi finansirao transfer Neymara

Harry Kane se sa devetim pogodkom, pridružio nekada velikim napadačima ( neke je čak inadmašio) poput Ronaldinha, Simone Inzaghia, Didier Drogbe i Diego Coste, koji su također postigli osam pogodaka na svojih prvih devet utakmica Lige prvaka.

[su_bonus]

Harry Kane je također postigao  17 golova u posljednjih 15 utakmica u svim takmičenjima! Sa pravom možemo reći da Engleska dugo vremena nije imala takvog golgetera, a lakoća sa kojom postiže golove može se porediti sa nekada najvećim napadačima ovog sporta. Kaneu su tek 24 godine i njegovo vrijeme tek dolazi.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!