NaslovnicaVijestiNevjerovatni Warriorsi i Curry, probudio se i James Harden!

Nevjerovatni Warriorsi i Curry, probudio se i James Harden!

Teže od očekivanog Cleveland je sa 108:102 slomio Philadelphiju.

LeBrone James odigrao je sjajnu utakmicu. On je postigao 31 poen i upisao 13 asistencija, a nakon utakmice otkrio je da ih je govor Jamesa Jonsa na poluvremenu probudio. Philadelphija koja je još uvijek bez pobjede 18 poena postigli su Nerlens Noel i Jahlil Okafor.

Nevjerovatni Warriorsi (2)

No, oni nisu jedini. Ni New Orleans još uvijek nema pobjedu, a što je još gore oni su sinoć na poraženi na domaćem terenu od Atalante. Najbolji u pobjedničkoj ekipi bio je Kyle Korver sa 22 poena uz nevjerovatan procenat šuta od 100% (8-8=). Za domaćin Anthony Davis postigao je sjajnih 43 poena, ali ni to nije bilo dovoljno

Košarkaši Phoenixa su sinoć na domaćem terenu poraženi od Detroita rezultatom 100:92, čime su upisali treći poraz sezone. Reggie Jackson je sa 23 poena bio najefikasniji igrač utakmice, a po jedan manje su sa druge strane ubacili Knight i Bledsoe.

Vrijedi istaći i učinak Caldwell-Popea, koji je za pobjedničku ekipu ubacio 18 poena. Mirza Teletović iza sebe ima još jednu utakmicu koju neće pretjerano pamtiti. Reprezentativac BiH na terenu proveo je nešto manje od devet minuta, a za to vrijeme je ubacio tri poena, pogodivši jednu trojku iz dva pokušaja.

Nevjerovatni Warriorsi (3)

Još jednu veliku noć imali su Golden State Warriorsi i Steph Curry. Branitelji naslova sa 119:104 protiv Denvera stigli su do šeste pobjede u isto toliko utakmica, te do najboljeg početka sezone još od 1962. godine, dok je aktualni MVP postigao 34 poena uz 10 asistencija.

Houston je sa 116:110 pobijedio Sacramento. Junak pobjede je James Harden, koji je postigao 43 poena i imao 13 asistencija.

Nevjerovatni Warriorsi i najbolje poteze večeri u NBA-u možete pogledati u videu ispod:

Također, na našem sajtu možete gledati NBA besplatno uz HD!

 

BONUS

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!