NaslovnicaVijestiNEVJEROVATNO: Da li će Usain Bolt zaigrati u prvoj ligi Australije?!

NEVJEROVATNO: Da li će Usain Bolt zaigrati u prvoj ligi Australije?!

Bivša atletska zvijezda Usain Bolt je postigao dogovor s australskom nogometnom ekipim Central Coast Mariners, na temelju kojih će mu biti u potpunosti omogućeno treniranje s prvom momčadi. Sporazum s Boltom potvrđen je danas na web stranici kluba iz New South Walesa.

Usain Bolt potpisao ugovor sa nogometnim klubom

„Sporazum, koji je sklopljen, Bolt ne daje mogućnost igranja profesionalnog nogometa, ali će mu biti omogućena svoju žarka želju da se testira kao profesionalni nogometaš.”

U ožujku, Bolt je kao gost, održao  trening s njemačkom prvom momčadi Borussiom Dortmund. Jamajčan ne krije da bi, nakon uspješne atletske karijere, volio igrati na nogometnom terenu, koji je bio njegov san u djetinjstvu. Njegov omiljeni klub je Manchester United. Također je trenirao s južnoafričkim Mamelodi Sundownsom i norveškim Stromsgodsetom.

ASTRONOMSKA PONUDA: Ovo su uslovi iz SNOVA koje Inter nudi Luki Modriću!

Prošle godine, 34-godišnjak je završio svoju atletsku karijeru kao trenutni nositelj dviju svjetskih rekorda sprinta na 100 i 200 metara. Na kraju svoje karijere, on je sam počeo nagađati da se želi testirati kao nogometaš u budućnosti. Za sada, njegov san o igranju nogometa na najvišoj razini kluba još nije ispunjen jer nije sklopio nikakve profesionalne ugovore s bilo kojim od klubova.

[su_casino]

„To je moj san da se okkušam kao profesionalni nogometaš. Svjestan sam da to neće biti lako i bit će potrebno puno rada i usavršavanja da bi zaigrao u A-League”, rekao je Bolt, koji je i dalje veliki optimist ” Uvijek sam vjerovao u sve što je moguće i da sebni ne postavljate granice, pa se radujem izazovu. ”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!