NaslovnicaVijestiNevjerovatno dostignuće sjajnog Barceloninog trija!

Nevjerovatno dostignuće sjajnog Barceloninog trija!

Fudbaleri Barcelone gostovali su danas u okviru 28. kola španske Primera lige kod ekipe Eibara i očekivano slavili ubjedljivu pobjedu rezultatom 4:0. Barcelona je tako nastavila sa dominacijom u ovoj sezoni i nalazi se korak bliže ka osvajanju nove titule u Španiji.

Nevjerovatno dostignuće Barceloninog trija!

Barcelona je povela već u osmoj minuti pogotkom El Haddadija, da bi u finišu prvog dijela Lionel Messi sjajnim slalomom kroz odbranu povećao prednost na 2:0. Nastavak donosi još dva gola u mreži domaćeg tima. Igrala se 76. minuti kada Messi lijepo pogađa iz penala, a konačnih 4:0 djelo je Luisa Suareza u 84. minuti.

Napad Barcelone ove sezone je fantastičan, a trio Messi, Suarez, Neymar nemilosrdno rešeta protivničke mreže skoro na svakom susretu. Sa današnja dva gola Lionela Messija i jednim Luisa Suareza, Barcelonin trio je došao do brojke od stotinu golova koji su kombinovano postigli u svim takmičenjima u ovoj sezoni.

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

Ekipa koju sa klupe predvodi Luis Enrique također se izjednačila s Milanom iz 1991. godine po broju od 36 utakmica u nizu bez poraza, na četvrtom mjestu svih vremena. Trener katalonske ekipe Luis Enrique bio je očekivano vrlo zadovoljan nakon susreta.

“Moji igrači su toliko dobri da, kada su na svojoj razini, onda ih je skoro nemoguće zaustaviti. U sjajnoj smo poziciji, ali to je zato što sjajno radimo svaki dan. Iako imamo dobru prednost pred našim rivalima moji igrači svaki dan naporno rade bez manjka entuzijazma, a to je jako dobar osjećaj”, rekao je Enrique.

[excerptlist cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!