NaslovnicaVijestiNEVJEROVATNO: Evo kojih pet trenera je odbilo Real Madrid prije nego što...

NEVJEROVATNO: Evo kojih pet trenera je odbilo Real Madrid prije nego što je stigao Julen Lopetegui!

Španjolski velikan Real Madrid trenutno prolazi kroz jako teške trenutke. Los Blancosi su proteklog ljeta ostali bez najveće zvijezde Cristiana Ronalda, koji je otišao u redove Juventusa, a pored njega, klub je napustio i Zinedine Zidane.

Pet vrhunskih trenera odbilo Real Madrid

Kao njegova zamjena stigao je bivši izbornik Španjolske Julen Lopetegui, koji je dobio otkaz na klupi ‘Crvene furije’ pred početak Svjetskog prvenstva nakon što su iz Real Madrida i službeno potvrdili kako su postigli dogovor s njim.

[su_bet365_koeficijenti]

Iako su dobro započeli sezonu u La Ligi, pobijedivši u prva tri kola, te pobijedivši Romu u prvom kolu grupne faze Lige prvaka, od tada je sve krenulo niz brdo. Od te pobjede protiv ‘Rimske vučice’ sredinom prošlog mjeseca, ‘kraljevi’ su upisali samo još dvije pobjede. Prije pobjede protiv Viktorije Plzen u utorak, bili su na nizu od čak tri uzastopna poraza, protiv CSKA Moskve, Alavesa i Levantea.

Mnogi španjolski mediji su u posljednjih nekoliko dana izvijestili kako će Lopetegui po svemu dobiti otkaz ukoliko njegov tim ne ostvari dobar rezultat u nedjelju, kada je na rasporedu jedan od najvećih svjetskih derbija, El Clasico. Međutim, u slučaju njegovog otkaza još uvijek nije poznato tko bi ga mogao naslijediti. Da stvar bude još gora, madridske novine AS su objavile informaciju kako je čak pet trenera odbilo Real Madrid proteklog ljeta, prije nego što su čelnici kluba odlučili dovesti Lopeteguija.

Prvi izbor za Zidaneovog nasljednika bio je trener Tottenham Hotspura Mauricio Pochettino, ali predsjednik Real Madrida Florentino Perez nije želio narušiti dobre odnose sa predsjednikom Spursa Danielom Levyjem, tako da je odustao od te opcije. Sljedeća opcija bio je Juventusov Massimiliano Allegri, ali je on odlučio ostati u klubu iz Torina, sa kojim želi osvojiti Ligu prvaka prije odlaska.

Pored njih dvojice, Real Madrid je želio dovesti i trenera Liverpoola Jurgena Kloppa, ali njemački stručnjak nije ni pomišljao o napuštanju projekta kojeg gradi trenutno sa Redsima. Četvrta opcija bio je Antonio Conte, koji je, unatoč otkazu u Chelseaju, odbio ponudu Madriđana, te bi mogao biti meta broj jedan ukoliko Lopetegui ode u skorijoj budućnosti. Posljednji kandidat koji je bio ispred Lopeteguija na listi je trener Hoffenheima, 31-godišnji Julian Nagelsmann. Ipak, ni on također nije prihvatio ponudu, najvjerovatnije smatrajući kako je prerano za njega za odlazak u tako veliki klub kao što je Real Madrid.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!