NaslovnicaVijestiNevjerovatno: Evo koliki će bonus Neymar dobiti od PSG-a ukoliko pobijedi Ronalda...

Nevjerovatno: Evo koliki će bonus Neymar dobiti od PSG-a ukoliko pobijedi Ronalda i Messija u utrci za Zlatnu loptu

Prema pisanju francuskih medija, zvijezda Paris Saint-Germaina Neymar će navodno dobiti 3 miliona eura bonusa od kluba ukoliko osvoji Zlatnu loptu u decembru ove godine.

Koliki će bonus Neymar dobiti ukoliko osvoji Zlatnu loptu

Brazilac je ranije ovog mjeseca uvršten na posljednju listu od 30 igrača koji se bore za ovu nagradu, a koju dodjeljuje časopis “France Football”.

Kako piše Le Parisien, ukoliko osvoji tu prestižnu nagradu, Neymaru će biti isplaćen bonus od 3 miliona eura. Što je najzanimljivije, taj bonus važi sve dok traje njegov ugovor sa francuskim klubom, odnosno do 2022. godine, te će do tada svaki put ako (ukoliko) osvoji ovu nagradu dobiti taj novac.

Le Parisien također navodi da je njegova mjesečna plaća u Paris Saint-Germainu jednaka tom bonusu od 3 miliona eura.

[su_no1forfootball]

U izjavi iz prošle godine, 25-godišnjak je priznao da mu je cilj osvojiti Zlatnu loptu: “Osvajanje Zlatne lopte je jedan od mojih ciljeva, to bi bila osobna pobjeda. Međutim, nisam u žurbi da ju osvojim što prije.”

Prošlog tjedna trener ‘Parižana’ Unai Emery je izjavio kako će svi u klubu pomoći Neymaru da osvoji ovu nagradu.

“Neymar je igrač sa mnogim kvalitetama i može osvojiti Zlatnu loptu. Želimo najbolje za njega i pomoći ćemo mu da ju osvoji.”

Neymar će se također boriti sa Lionelom Messijem i Cristianom Ronaldom i za nagradu za najboljeg igrača svijeta, koju dodjeljuje FIFA.

[su_bonus]

[su_watch_live_football]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!