NaslovnicaVijestiNevjerovatno: Evo šta je Thomas Muller rekao o Carlu Ancelottiju nakon njegovog...

Nevjerovatno: Evo šta je Thomas Muller rekao o Carlu Ancelottiju nakon njegovog otkaza

Krilni igrač Bayern Munchena Thomas Muller izjavio je za njemačke medije kako je zadovoljan povratkom Yuppa Heynckesa na klupu bavarskog kluba, te je kritikovao bivšeg trenera Ancelottija.

Šta je Thomas Muller rekao o Carlu Ancelottiju

Nakon što je Carlo Ancelotti prošlog mjeseca dobio otkaz, čelnici njemačkog prvaka su odlučili vratiti bivšeg trenera Yuppa, pod čijim vodstvom su osvojili posljednju titulu Lige prvaka 2013. godine.

Muller je jedan od igrača koji je postao zvijezda pod vodstvom 72-godišnjaka, kojem će ovo biti četvrti mandat u Bayern Munchenu.

28-godišnji napadač je prizna da nije bio zadovoljan poslom koji je obavljao Ancelotti, prije svega intenzitetom treninga.

[su_cashout]

“Ponovo ćemo imati dobar trening”, rekao je Muller nakon jučerašnje pobjede Njemačke rezultatom 5-1 protiv Azerbajdžana.

“Heynckes je pravi čovjek koji može potaknuti tim da bude požrtvovaniji i bolji u defanzivnim zadacima. On će raditi sa interesom i strašću. Postoji nekoliko vijaka koje treba zavrnuti. Pred nama je velika odgovornost.”

“Stvari nisu funkcionisale najbolje pod vodstvom bivšeg trenera, iz mnogo razloga.”

[su_bonus]

[touchcarousel id='2']

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!