NaslovnicaVijestiNEVJEROVATNO! Kako je Harry Kane od siromašnog Afrikanca napravio milionera

NEVJEROVATNO! Kako je Harry Kane od siromašnog Afrikanca napravio milionera

Sport je zaista nevjerojatan, nogomet posebno, a još više je nevjerovatna sreća. Naravno, Tottenhamov Harry Kane nije znao da je to učinio, ali on je za djelić sekunde od siromašnog Kenijca napravio bogataša i vjerovatno najsretnijeg čovjeka na svijetu u tom trenutku.

Kako je Harry Kane

Harry Kaneov gol protiv Liverpoola u 95. minuti kojeg je postigao iz jedanaesterca za izjednačenje rezultata na 2: 2, donio je Kenijcu Gordonu Paulu Ogadi mnogo novca. Ogada je uplatio  listić na kladionici od 17 parova, a njegov ulog iznosio je svega 0,81 eura ili 100 kenijskih šilinga. Za sve pogođene utakmice dobio je nevjerojatnih 230 milijuna šilinga ( valuta u Keniji) ili 1,863 milijuna eura.

>> Četiri igrača koje bi Manchester United trebao prodati na ljetnom prijelaznom roku

Situacija je bila sledeća. Nakon što je pogodio svih 16 utakmica, Ogada je čekao samo još jedan par i toutakmicu između Liverpoola i Tottenhama, na kojem je odigrao da će biti neriješen rezultat. Možete zamisliti kako se loše osjećao kad je Kane prvi put iskoristiti najstrožiju kaznu u 85. minutu, a onda je Salah zabio za Liverpool i doveo ih u vodstvo.

[su_bonus]

Kada je sve izgledalo izgubljeno, dosuđen je još jedan penal za Tottenham u 95. minuti utakmice. Loptu je ponovno uzeo Kane i naravno pogodio.Pored boda koji je donio ekipi, sretnom Kenijcu je stavio gotovo dva milijuna eura u džep. Nakon utakmice Kane je izjavio da se ne možete nadati da će promašiti dva jedanaesterca u tako kratkom razmaku, ali možete zamisliti kako je bilo Ogadi kada je vidio da Kane ponovo izvodi penal…


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!