NaslovnicaVijestiNEVJEROVATNO: Maximilian Meyer stiže u Premier ligu i postaje jedan od najplaćenijih...

NEVJEROVATNO: Maximilian Meyer stiže u Premier ligu i postaje jedan od najplaćenijih igrača na otoku!

Prema pisanju brojnih engleskih medija, bivša zvijezda Schalkea Maximilian Meyer, koji je trenutno slobodan igrač, navodno je prihvatio ponudu Crystal Palacea od čak 170,000 funti tjedno, po čemu će postati najplaćeniji igrač kluba, te jedan od najplaćenijih igrača u ligi.

Meyer stiže u Crystal Palace

Klubovi iz Premier lige iz sezone u sezonu troše sve više novca, a najbolji dokaz za to je da su novi premierligaši Wolverhampton, Fulham i Cardiff su potrošili nevjerovatnih 130 miliona funti ovog ljeta.

[su_no1forfootball]

Pored toga što izdvajaju dosta novca na plaćanje novih pojačanja, cifre koje izdvajaju za plate su također nevjerovatne. Na primjer, napadač Leicester Cityja Kelechi Iheanacho zarađuje 115,000 funti tjedno, a prošle sezone je postigao tek tri gola u Premier ligi. Meyerov četverogodišnji ugovor, koji je navodno potpisao sa Crystal Palaceom, vrijedan je čak 35 miliona funti, po čemu je među 20 najplaćenijih igrača u, po mišljenju mnogih, najzanimljivijoj ligi na svijetu, a isto toliko zarađuju igrači kao što su Pierre-Emerick Aubameyang i Virgil van Dijk.

[su_bet365_koeficijenti]

Max je Schalke napustio nakon svađe sa upravom kluba i suspenzije od strane njemačkog kluba zbog kritikovanja sportskog direktora Christiana Heidela. Prema popularnom transfermarktu, njegova vrijednost se trenutno procjenjuje na 18 miliona eura, a Palace će Schalkeu morati platiti naknadu od samo 450,000 funti. Trenutno, najplaćeniji igrač londonskog kluba je Christian Benteke, koji zarađuje oko 120,000 funti tjedno, nakon što je na Selhurst Park stigao iz Liverpoola prije dvije godine.

Ipak, ukoliko je ovo istina, čelnici Crystal Palacea bi se mogli naći u velikim problemima, s obzirom da najveća zvijezda njihovog kluba i miljenik navijača Wilfried Zaha zarađuje slično kao Benteke, te zasigurno neće biti zadovoljan ukoliko sazna da će Meyer zarađivati više od njega. 25-godišnjak se u prethodnih nekoliko mjeseci povezivao sa odlaskom u redove brojnih premierligaša, a najveći interes za njega pokazivao je Tottenham Hotspur.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!