NaslovnicaVijestiNevjerovatno: Najlošiji igrač u FIFA-i 2018 uopšte nije profesionalni nogometaš

Nevjerovatno: Najlošiji igrač u FIFA-i 2018 uopšte nije profesionalni nogometaš

Nevjerovatno: Najlošiji igrač u FIFA-i 2018 uopšte nije profesionalni nogometaš! Dok su Cristiano Ronaldo i Lionel Messi označeni kao najbolji igrači u FIFA-i 18, mi vam donosimo priču o totalno suprotnoj strani o najlošijem igraču u ovoj popularnoj igrici.

Najlošiji igrač

Naravno, ukoliko ste najbolji igrač na igrici možete sa pravom reći da ste jedan i od najboljih na svijetu, u realnom životu. Ali isto tako može biti uzbudljivo ako ste jedan od najgorih igrača u igri.

U FIFA 18, postoji deset igrača s ocjenom 46. Max Wright iz Grimsby Town je jedan od njih, a tu je i Leslie Sackey, koji je igra za Scunthorpe.

Da li uopšte moramo spomenuti na kakav način su ismijavani od svojih saigrača kada su ocjene za FIFA 18 puštene u javnost.

[su_no1forfootball]

Griješite ako mislite da igrače ne shvaćaju ozbiljno svoju ocjenu na igrici. Michy Batshuayi izjavio je da neće igrati FIFA 18 nakon što je vidio da posjeduje ocjenu 77, dok je Kyle Walker izazvao Raheem Sterlinga i Leroy Sanea za trku na 100 metara, nakon što je EA Sports objavio podatak da oba igrača imaju veću ocjenu za sprint od Walkera.

>> Evo za koga su Ronaldo, Messi i ostale zvijezde glasale u izboru za najboljeg igrača svijeta

Ali postoji nešto zaista nevjerovatno, kada je u pitanju krug od seset najlošijih igrača na igrici. Jedan od njih zapravo nije profesionalni nogometaš.

Tommy Käßemodel je uigrici je predstavljen kao veznjak ekipe FC Erzgebirge Aue. Ali on nije veznjak, on nije uopšte profesionalni nogometaš – on je radi u vešeraju ovog kluba!

Ali ovo nije pogreška u EA Sportsu. Erzgebirge Aue su zapravo potpisali Käßemodela kako bi izbjegli previlo prema kojem u ekipi morjau biti četovrica igrača koji su ponikli u tom klubu, a on je u ovom klubu od malih nogu.

Na početku prošle sezone, Erzgebirge je trebao još jednog igrača da ispuni tu kvotu. A Käßemodel je ispunio uvjet jer je nekoć igrao za mlađe uzraste ovog njemačkog kluba. Sa njim su potpisali ugovor, a pitanje je da li će ikada dobiti priliku da nastupi u nekom susretu, vjerovatno ne!


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!