Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Nevjerovatno: Nakon samo pola godine AC Milan dobiva nove vlasnike?

Vjerovali ili ne, ne toliko dugo nakon što je AC Milan dobio kineskog vlasnika, novi vlasnici i investitori su već na vidiku. U Milanu su navodno namirisali klubu prijeo potreban novac iz Saudijske Arabije, te su spremni ući u pregovore sa arapskim investitorima.

AC Milan dobiva nove vlasnike

Već nekoliko dana u Italiji je aktualna priča o novim ulagačima koji bi mogli pomoći u rješavanju duga Milana (zajam iz američkog fonda), koji su stvorili sadašnji kineski vlasnici za stjecanje većinskog udjela u AC Milanu. Milan je prije samo nekoliko mjeseci nakon dugih pregovora konačno i na veselje navijača “otjerao” Berlusconija iz kluba, ali kako sada stvari stoje ni novi vlasnici nisu mnogo bolji od stare garniture.

>>Evo zbog čega nije puštena himna Lige prvaka na sinoćnjoj utakmici između Uniteda i CSKA Moskve

Nevo ulagač u fond AC Milana trebao bi biti biznismen iz Saudijske Arabije koji se zove Fawaz Alhokair i bavi se nekretninama i smatra se jednim od bogatijih ljudi u Saudijskoj Arabiji.

On je svojim donacijama i ulaganjem već prisutan na tlu Italije, tačnije kupio je većinu nekretnina u Sesto San Giovanniu a i izgradio je i najveći trgovački centar u Europi, smješten u Rimu. On također posjeduje veliki broj parcela gdje bi se u budućnosti mogao izgraditi novi stadion AC Milana.

Za sada, još nije poznato kako bi Alhokair, koji teži više od milijardu eura, mogao ući u klub.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Oznake: