NaslovnicaVijestiNevjerovatno: Pogledajte na kakav potez su se odlučili u drugoj BiH ligi

Nevjerovatno: Pogledajte na kakav potez su se odlučili u drugoj BiH ligi

Nevjerovatno: Pogledajte na kakav potez su se odlučili u drugoj BiH ligi! Gdje prestaje realnost tu počinje Bosna i Hercegovina. Da je to stvarno tako mogli smo se uvjeriti danas kada je BiH niželigaš Tekstilac iz Dervente na probu u svohe redove doveo čak 32 nogometaša iz  daleke Gane. Koliko god ovo čudno zvučalo, istina je što je i potvrdio glavni čovjek Tekstilca iz Dervente.

na kakav potez su se odlučili u drugoj BiH ligi

Bosanski niželigaš Tekstilac iz Dervente koji nastupa u drugom rangu nogometa u BiH ovih dana organizuje pravi nogometni miting, na kojem će glavnu ulogu imati nogometaši iz daleke Gane, njih čak 32. Ovih dana u Derventu je stigla ekspedicija sunarodnjaka Michaela Essiena, Asamoah Gyana te će se pokušati nametnuti treneru i upravi Tekstilca. Predsjednik kluba Davor Pijetlović u ovome ne vidi ništa čudno.

[su_live_koeficijenti_v2]

“Možda je u pitanju pomalo neuobičajna pojava ali mi sa ovom probom nemamo šta izgubiti, možemo jedino profitirati. Ustvari nadamo se da ćemo profitirati, jer im trenutno organizujemo petodnevni boravak ovdje te se nadamo da ćemo u našu kasu inkasirati barem 20 000 KM. Ukoliko više igrača zadovolji onda će iznos biti i još veći. Takav je nogomet danas, moraš riskirati ako želiš da napreduješ.” – rekao je za kraj predsjednik kluba Davor Pijetlović.

>>Barcelona izgubila dva velika talenta

Biće zanimljivo pratiti razvoj situacije, te da li će neko zadovoljiti probom ili je ovo samo neki trik kojim se zavarava javnost.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!