NaslovnicaVijestiNEVJEROVATNO: Pogledajte šta Liverpool još uvijek radi za Balotelli-a

NEVJEROVATNO: Pogledajte šta Liverpool još uvijek radi za Balotelli-a

Nevjerovatno je to da Liverpool i dalje plaća talijanskog napadača Maria Balotelli-a 60.000 funti sedmično, prenosi Mirror. Tvrdi se da je zagonetni napadač, koji je otišao iz Liverpola na posudbu u Milan na ljetnom prelaznom roku, nije dao da mu se smanji plata kako bi završio svoj povratak u Italiju.

960

Izvještaji tvrde da bi bivši igrač Manchester City-a mogao koštati Liverpoola čak 30 miliona funti.

Balotelli, naravno, izdržao je vatrenu sezonu na Anfieldu, gdje je postigao samo jedan pogodak za Brendana Rodgersa.

Nije bilo iznenađenje kada je napustio klub i otišao na posudbu u Milan, ali čini se da će i to koštati Liverpoola mnogo novca.

Naravno, potpisivanje Balotelli-a je uvijek mogao biti rizičan, što je Brendan Rodgers morao da zna.

Navijači Redsa će biti zadovoljni što on više ne igra za Liverpool, ali nije idealno ni to što klub i dalje plaća njegovu sedmičnu platu.

Dok su sretni što je Balotelli napustio Anfield, Liverpool i dalje ima problema sa napadačima i postizanjem golova. Christian Benteke i Daniel Sturridge nisu baš u najboljoj formi ove sezone.
Kladjenje forum
[touchcarousel id=’1′]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!