NaslovnicaVijesti(VIDEO) Rumunjski nogometaš se zakucao u stativu i srušio gol

(VIDEO) Rumunjski nogometaš se zakucao u stativu i srušio gol

Na utakmici niželigaša rumunjskih klubova, dogodila se iznenađujuća scena koja se rijetko viđa. Jedan od nogometaša je praktički srušio gol.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Nakon ubačaja suigrača s lijeve strane, nogometaš je odlučio impresionirati sve pokušajem zakucavanja lopte u mrežu. No, umjesto toga, dogodila se nevjerojatna situacija. Nogometaš se tako snažno zakucao u stativu da je praktički izgubio ravnotežu i uhvatio se za gol kojeg je izbio iz zemlje.

Ovaj neobičan trenutak je izazvao smijeh među igračima i gledateljima, dok su se suigrači brzo pritekli da mu pomognu da se vrati na noge.

Dok su organizatori utakmice vodili brigu o poravnanju i stabiliziranju stative kako bi se utakmica mogla nastaviti, nogometaš koji je oborio gol pao je na travnjak, istovremeno se hvatajući za nogu kojom je snažno udario u stativu.

Njegov pad i bolna grimasa izazvali su zabrinutost među suigračima i suparničkim igračima. Medicinsko osoblje brzo je interveniralo kako bi mu pružilo potrebnu pomoć i utvrdilo ozbiljnost ozljede.

Video je vrlo brzo objavljen na Redditu, gdje je postao hit.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!