NaslovnicaVijestiNewcastle u pregovorima sa David Moyesom

Newcastle u pregovorima sa David Moyesom

Newcastle u pregovorima sa David Moyesom. Steven McClaren je izjavio da neće podnijeti ostavku unatoč tome što se našao u borbi za opstanak, ali u klubu su spremni da prave neke promjene. David Moyes je identifikovan kao čovjek koji bi mogao da spasi sezonu Newcastle-a, navode izvještaji iz Telegrapha.

Newcastle u pregovorima sa David Moyesom

Od Svraka se očekuje da će otpustiti Steven McClarena nakon što je izgubio 3-1 kod kuće od Bournemoutha što je ostavilo klub sa St.James Parka na 19. poziciji u Premier ligi.

Sa deset utakmica prije kraja sezone, Newcastle poduzima korake za opstanak i rečeno je da će bivši menadžer Manchester Uniteda, David Moyes preuzeti klub sa St.James Parka.

Sada je samo pitanje koliko će vlasnik kluba Mike Ashley dati slobode Škotskom menadžeru u vezi transfera.

Rođen u Glasgowu, Moyes je svoju karijeru počeo u klubu IBV, gdje je igrao pola sezone sa mladim timom 1978. godine. Moyes je uživao u karijeri u kojoj je promijenio mnogo klubova.

Obično je igrao kao branič, počinjući u Celticu, gdje je osvojio šampionsku medalju i odigrao 24 ligaške utakmice, i završio sa Preston North Endom.

[su_bet_at_home_1]

Manchester United danas u 17:00h, igra protiv West Bromwich Albiona u gostima i Van Gaal se nada da će nastaviti pobjedonosni niz i održati nade za top-četiri. Koeficijent na Van Gaalov tim je 2.00, dok je na West Bromwich 4.33. Međutim, na remi ova dva tima kvota je 3.40. Ispod imate link na koji se možete kladiti na Manchester i ostale timove širom svijeta.

QXfwA60

Donosimo vam dobitne listiće naših vjernih čitatelja i naravno način na koji smo zaradili 10.000 €. Na našem forumu možete pratiti tipove koje predlažemo na dnevnoj bazi, registrirajte se i kladite se sa nama. Također ćemo vam dati priliku da pokupite bonus od 200€ ukoliko ste novi igrač. Sve što trebate uraditi jeste da se registrujete. Ispod imate sve linkove koji će vam pomoći da postanete profesionalni kladioničar.

Ispod možete pogledati kako smo dobili 1.550 

Y7SRpgl

DOBITNI LISTIĆI

EVO KAKO SMO ZARADILI NA KLADIONICI 10.000€

REGISTRIRAJ SE NA SVIJETKLADJENJA FORUM

[su_bet365_200_bonus_mali]
[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!