“Neymar će prestići Messija i biti broj jedan!”

Luis Suarez napadač Barcelone vjeruje kako će Neymar jednog dana prestićni najboljeg nogometaša na svijetu Lea Messija, te da će postati broj jedan!

Neymar će prestići Messija

Luis Suarez je trenutno vodeći strijelac u ligama petica u svim takmičenjima, što pokazuje u kakvoj je formi napadača reprezentacije Urugvaja. Urugvajac je pričao o svojim kolegama Leu Messiju i Neymaru.

“Leo Messi je trenutno broj jedan u svijetu. Neymar je zasada iza njega, ali iz dana u dan on postaje svoje bolji, jednog danaća će biti broj jedan”, rekao je Luis Suarez pa nastavio:

“Ne bih trebao trošiti riječi na Lea. Nevjervatnno je koliko je sramžljivi i povučen u privatnom životu, dok je na terenu prav zvijer. On svim ljudima na svijetu može biti insipracija.”

“Neymar me oduševljava jer jednostavno u svakoj narednoj utakmici radi nešto novo napreduje iz dana u dan. Ako nastavi sa ovim tempom prestiće i Messija- Jednog dana će Neymar biti broj jedan na svijetu”, jasan je bio Urugavajac.

U nastavku intervjua Suarez je rekao kako je veliki izazov nastaviti pobjedđivati.

“Želimo da nastavimo pobjeđivati to je veliki izazov, ali pokušati ćemo, najbolja smo momčad na svijetu, te želimo nastaviti tamo gdje smo stali. Liga prvaka? Teško je dvije godine uzastopno osovjiti Ligu prvaka, ali zbog toga mi smo tu”, jasan je bio Luis Suarez.

William hill bonus
Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)