NaslovnicaVijesti(VIDEO) Barcelona objavila kako će izgledati novi Nou Camp: "Naš stadion će...

(VIDEO) Barcelona objavila kako će izgledati novi Nou Camp: “Naš stadion će biti najbolji na svijetu”

Predsjednik Barcelone Joan Laporta je upravi kluba predložio da krenu u projekat Espai Barca koji vriedi milijardu i pol eura, a sada je klub objavio kako bi trebao izgledati taj projekat.

Gradit će se novi uredi i hoteli blizu stadiona, zatim nova dvorana za ostale sportove i koncerte, novi parking za autobuse, stadion će biti u potpunosti natkriven i povećat će ga sa 99.000 na 105.000 gledatelja.

Poruka sa Barcinog zvaničnog videa glasi: “Najbolji klub na svijetu zaslužuje najbolje. Naš stadion će biti najbolji na svijetu.”

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!