NaslovnicaVijestiNeymar dobija sve što poželi, a evo dokaza!

Neymar dobija sve što poželi, a evo dokaza!

Zvijezda PSG-a Brazilac Neymar neće igrati večeras u Liga kupu protiv Strasbourga.

Neymar

Najskuplji nogometaš u historiji nogometa dobio je dozvolu od kluba da ide u Brazil, a kako se navodi ima porodičnih problema.

Kako prenose mediji iz Brazila porodični problemi su zaista teški. Naime, napadač PSG-a je stigao na rođendan od prijatelja, a išao je i kod zubara.

[su_live_koeficijenti_v2]

Da se primjetiti da prva zvijezda PSG-a dobije sve što želi. Prije par sedmica Neymar je od čelnika kluba zatražio da ne igra u utakmicama koje nisu važne, a čini se da večerašnji meč pokazuje da je klub i to Neymaru ispunio.

Dok je igrao i za Barcelonu Neymar je često išao u Brazil. Početkom ove godine Neymar je otišao u Brazil, a nije pitao nikog iz kluba kako bi otišao na sestrin rođendan, ali ipak ga iz kluba nisu kaznili.

U PSG-u Ney,ar sigurno neće dobiti nikakvu kaznu, jer je Brazilac već navikao da dobija sve što poželi od kluba, te Francuzi postavljaju pitanje kako će ostali igrači u PSG-u podnijeti ovo da je Neymar ispred svih njih.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“Dobio sam poziv od Neymara ovog jutra, te mi je rekao da ima važnih stvari u porodici, te me pitao slažem li se ja s tim da ga pustim u Brazil”, rekao je trener PSG-a Unai Emery, te dodao:

“Kaže da je to veoma važno za njega. Ljudski elementi su važni, ponekad posoa morate ostaviti iza leđa, a porodicu na prvo mjesto.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!