NaslovnicaVijestiNeymar dobio novi ugovor u Barceloni

Neymar dobio novi ugovor u Barceloni

Šampion Španjolske Barcelona produžit ugovor s brazilskim nogometašem Neymarom do 2021. godine i postaviti izlaznu klauzulu od čak 220 milijuna eura, prenosi list Mundo Deportivo. Kako se navodi, dogovor dvije strane je postignut i očekuje se da će Neymar staviti paraf na novu suradnju po završetku sezone.

Neymar

Neymar će tako produžiti ugovor za još tri godine, pod znatno boljim financijskim uvjetima, ali je i katalonski klub za 30 milijuna eura povećao izlaznu klauzulu.

Po tom detalju, samo će Lionel Messi imati veću klauzulu pošto u njegovom ugovoru ona iznosi 250 milijuna eura.

Barcelona želi “blindira” Neymara novim ugovorom poslije velikog interesovanja Manchester Uniteda i PSG, s kojima je “koketirao” menadžer krilnog napadača Wagner Ribeiro.

Brazilski nogometaš ove sezone zaista igra sjajno u dresu katalonskog tima, čini ubojiti trojac zajedno sa Lionelom Messijem i Luisom Suarezom.

Neymar je iz Santosa u Barcelonu došao na ljeto 2013. godine, a ima ugovor koji ga veže za katalonski klub do 2018. godine Sa Barcelonom je do sada osvojio pet trofeja: špansko prvenstvo, Ligu prvaka, Kup kralja, španski Superkup i Svjetsko klupsko prvenstvo. Neymar je sa Barcelonom ostao bez Lige prvaka jer su u četvrtfinalu eleminisani od Atletico Madrida, no na pragu su osvajanja španske Primere gdje im je ostalo još jedno kolo, takođe imaju priliku osvojiti i Kup Kralja.

[su_sportingbet]

Brazilski igrač je ove sezone postigao 30 golova, a ukupno je nastupio u 47 utakmica u raznim takmičenjima.

Cijeli transfer Neymara bio je okružen kontroverzama. Iako su u Barceloni svojedobno tvrdili kako su za Neymara izdvojili nešto više od 57 milijuna eura, Bartomeu je kasnije priznao kako je transfer na kraju koštao preko 82 milijuna eura.

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!