Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Neymar donio važnu odluku u vezi s reprezentacijom

“Ovo sam sanjao, Bog je bio uz nas i ja mu se zahvaljujem. Bilo je teških trenutaka u natjecanju, bili smo kritizirani, a odgovarali smo samo nogometom”, rekao je Neymar.

Neymar

Zlatna olimpijska medalja prvi put u povijesti stigla je u Brazil. U stvari, na legendarnoj Maracani Brazilci su uspjeli osvojiti krunu i Nijemcima serviraju bar malu osvetu za debakl na Mundijalu od prije dvije godine (7:1).

Kapetan Neymar je bio mnogo kritiziran od starta turnira, ali kad je bilo najpotrebnije, od četvrtfinala bio je maestralan, pravi vođa. Postigao je sjajan gol u 90 minuta, a nije mu se noga tresla ni u petoj penal seriji za konačni trijumf protiv odličnih mladih Nijemaca 1: 1 (1:1, 1:0) – 5:4 nakon penala.

“Ovo sam sanjao, Bog je bio uz nas i ja mu se zahvaljujem”, istaknuo je Neymar brazilskim medijima.

“E, sad, ono što su mnogi rekli, morat će progutati. Bilo je teških trenutaka u natjecanju, bili smo kritizirani, a odgovarali smo samo nogometom. Vrlo sam sretan”

KLADI SE

Plakao je napadač Barcelone kao kiša nakon odlučujućeg meča. Slomio se psihički i otkrio neočekivanu odluku po dobivanju medalje.

“Od sada više neću biti kapetan Brazila. Tu odluku sam donio u dogovoru s mojom obitelji.”

Napadač se osvrnuo i na odnos s ostalim olimpijcima, iz drugih sportova.

“U početku su me gledali na drugačiji način. Na kraju smo postali prijatelji. Mislim da sam naučio više od njih nego oni od mene”, rekao je plejmejker.

Nijemci su osvojili srebro, a bronca je pripala Nigeriji koja je golovima Sadiqa (dva) i Umara pobijedila Honduras rezultatom 3:2.

Oznake: