NaslovnicaVijestiNEYMAR I FLORENTINO PEREZ ODRŽALI TAJNE RAZGOVORE: Evo što će se dogoditi...

NEYMAR I FLORENTINO PEREZ ODRŽALI TAJNE RAZGOVORE: Evo što će se dogoditi u narednih godinu dana!

Neymar i Florentino Perez održali tajne razgovore. Evo što će se dogoditi u narednih godinu dana! Zvijezda PSG-a Neymar je navodno održao tajne razgovore o transferu sa predsjednikom Real Madrida Florentino Perezom.

NEYMAR I FLORENTINO

Zapanjujuće izvješće španjolskog Don Balona tvrdi da je Neymar dogovorio transfer sa Real Madridom na ljeto 2019. godine.

Naravno, ipak nema jamstva da će PSG dopustiti brazilskoj zvijezdi da se njegov san prelaska na Bernabeu ostvari, ali se želi pridružiti Realu i klub ga želi, sa Perezom koji je dugogodišnji obožavatelj, piše Don Balon.

26-godišnjak bi bio idealna dugoročna zamjena za Cristiana Ronalda nakon što se preselio u Juventus ovog ljeta, pokazujući da je već niz godina jedan od najatraktivnijih i najtalentiranijih igrača na svijetu.

Don Balon tvrdi da je Real Madrid spreman platiti 300 milijuna ili više za Neymara, a predloženo je da će i sam igrač pogurati taj transfer kako bi lakše otišao sa Parka Prinčeva, no to će se dogoditi tek sljedećeg ljeta, jer bi ove godine to bilo vrlo teško uraditi.

Bivši igrač Barcelone je rekao da je spreman pogurati ovaj transfer, tako da Don Balon tvrdi da će biti vrijedan gledanja ove sezone.

Bilo bi jako kontraverzno da vidimo bivšeg igrača Barcelone u Real Madridu zbog svojih veza sa njihovim rivalom, ali to ne bi bilo prvi put da neki igrač uradi takvu stvar.

Luis Figo se izravno preselio u Real Madrid iz Barcelone u onome što se smatra jednim od najkontraverznijih transfera svih vremena.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!