NaslovnicaVijestiNeymar imenovao jedino pravilo koje bi promijenio u nogometu

Neymar imenovao jedino pravilo koje bi promijenio u nogometu

Neymar imenovao jedino pravilo koje bi promijenio u nogometu. Prije nego što se Neymar preselio iz Santosa u Barcelonu, bilo je mnogo sumnji i zabrinutosti hoće li napadač biti u mogućnosti da prenese svoju formu u Europu.

Neymar imenovao

Talentovani napadač je konstantno vježbao slobodne udarce u rodnom Brazilu, a neki skeptici u to vrijeme su rekli da neće uspjeti u Europi.

Međutim, Neymar je pokazao svakom od svojih kritičara, koji su ga spomenuli, da su u krivu što se tiče njega, otkako je stigao na Camp Nou u ljeto 2013. godine.

On je brzo naučio da suci u Europi neće pasti na njegove trikove, glumu i padanje svakih pet minuta. Neymar se stvarno promijenio i sazrio kao nogometaš i kao osoba u tom procesu.

Ipak, postoju jedno pravilo koje bi Neymar, kako nam je priznao, promijenio, ako bi on bio zadužen u FIFA-i.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

“Teško je reći koje bi pravilo promijenio, ali mislim da to pravilo o slavljenju nakon pogodaka”, izjavio je Brazilac za katalonske novine Sport.

“Prije se mogao skinuti dres i slaviti sa navijačima i suci vas ne bi javno opomenuli kartonom. Sada ne možete slaviti golove, jer ako to uradite, sudac će vas kazniti.”

Doista, svi igrači znaju pravilo o žutim kartonima, kada skinu dres, ali to se još uvijek događa prilično redovito.

Neki igrači kada postignu golove, osobito kada to bude u posljednjim sekundama susreta, zaborave na to pravilo i jednostavno završe bez dresa, a zatim, dobiju i taj žuti karton, ali naravno ne mare za njim.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!