NaslovnicaVijestiNEYMAR IPAK IDE U REAL MADRID? Evo što mu je Luka Modrić...

NEYMAR IPAK IDE U REAL MADRID? Evo što mu je Luka Modrić rekao poslije prijateljske utakmice sa Brazilom

Neymar ipak ide u Real Madrid? Evo što mu je Luka Modrić rekao poslije prijateljske utakmice sa Brazilom. Brazilac Neymar je napravio povratak od ozljede u nedeljnoj prijateljskoj utakmici protiv Hrvatske, gdje je Brazil ostvario pobjedu od 2-0.

NEYMAR IPAK IDE

Zvijezda PSG-a, koja nije igrala natjecateljsku utakmicu od veljače – ušao je sa klupe na poluvremenu i postigao nevjerojatan solo gol kako bi doveo svoj tim u vodstvo.

Brazilski trener Tite bio je vrlo impresioniran sa Neymarom u drugom poluvremenu.

“U prvoj utakmici sam zapravo očekivao manje od njega”, rekao je Titte. “Bio bih sretan sa tišom izvedbom.”

“Ono što je učinio je zaista izvanredno.”

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“Neymar je izvanredan individualni talent, ali gol koji je postigao došao je iz jedne izgrađenje akcije, koja uključuje cijeli tim.”

Mnogo se priča o snimkama koje su objavljene nakon utakmice u kojoj su Neymar i Luka Modrić bili uočljivi, gdje se jasno vidi kako Neymar i Modrić potpisuju dresove jedan drugom.

Neymar je povezan sa prelaskom u Real Madrid od napuštanja Barcelone zbog PSG-a u rekordnom transferu od 222 milijuna eura prošlog ljeta.

Navijači koji su gledali videozapis su čuli 32-godišnjeg Modrića kako govori Neymaru o njegovoj budućnosti.

Modrić je rekao: “Te esperamos, eh?”, što znači “Čekamo te, eh?”.

OVDJE MOŽETE PRONAĆI VIDEO

Neymar je odgovorio malim osmijehom – i sada svaka španjolska medijska kuća izvještava o njihovoj interakciji u roku od nekoliko sati.

Čini se da je samo pitanje vremena prije nego što Neymar napusti PSG zbog Santiago Bernabeua.

Bivši veznjak Barcelone Gaizka Mendieta je izjavio kako ne bi bio iznenađen ako se Neymar preseli u najveće rivale Katalonaca.

“Ne bih se iznenadio kada bi Neymar potpisao za Real Madrid”, rekao je Mendieta za Omnisport.

“On je igrač koji može igrati u Real Madird i ako se to desi uradit se sve moguće da bude tamo. Insistiram da se ne bi iznenadio time.”

[su_live_koeficijenti_v2]

“Mislim da je Figovo potpisivanje bilo mnogo teže za navijače Barcelone nego što bi to mogao biti Neymar. Bio je važniji za Barcelonu, bio je kapetan, a Neymar je prvo otišao u PSG.”

“Vidjet ćemo hoće li otići u Madrid, vidjet ćemo hoće li Ronaldo biti tamo. Mogu priznati da je Neymar dobar igrač, ali vidjeti Figa kako potpisuje za Real Madrid je zaista bilo teško.”

“Ne znam hoćemo li vidjeti nešto takvo više ikada.”

Hoće li Neymar i dalje biti igrač PSG-a sljedeće sezone?


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!