NaslovnicaVijestiNeymar isprovocirao Adriena Rabiota slikom na instagramu nakon velikog preokreta

Neymar isprovocirao Adriena Rabiota slikom na instagramu nakon velikog preokreta

Iako je Sergi Roberto ‘ukrao’ sve naslovnice svojim kasnim pobjedničkim golom, Neymar je bio vođa Barceloninog povijesnog preokreta sinoć protiv Paris Saint Germaina.

Neymar isprovocirao Adriena Rabiota slikom na instagramu

Nakon poraza u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka rezultatom 4-0, ‘Katalonci’ su sinoć učinili nemoguće i slavili rezultatom 6-1, postigavši tri gola u posljednjih sedam minuta.

Golove su postizali Luis Suarez i Lionel Messi, ali povratak ne bi bio moguć da Neymar nije ponudio jednu od najboljih utakmica u karijeri.

Brazilac je samo da je osvojio penal koji je Messi pogodio, već je postigao i dva gola u posljednjim minutama utakmice, te asistirao za Robertov pobjednički sjajnim ubačajem.

Od Messija smo navikli da bude razlika u ovakvim utakmicama, ali sinoć razlika je bio Neymar, koji je Barceloni donio prolazak u četvrtfinale.

Steven Gerrard je njegov nastup opisao jednim od najboljih koje je ikad vidio u svom životu: “Igrači svjetske klase se pokažu kad je najvažnije. Neymar je odigrao jednu od najboljih utakmica koje sam ikad vidio.”

Brazilski reprezentativac nije krio uzbuđenje nakon utakmice, a na instagramu je isprovocirao veznjaka PSG-a Adriena Rabiota.

On je na slici koju je Francuz objavio nakon prve utakmice i na kojoj pokazuje četiri prsta dodao “4+2=6”, te tako isprovocirao igrače PSG-a koji su uspjeli prokockati prednost od četiri gola.

[su_liga_prvaka__nagradna_igra]

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!