NaslovnicaVijestiNeymar izjavom naljutio i razočarao sve Francuze: "Liga je nevjerovatno teška, ovdje...

Neymar izjavom naljutio i razočarao sve Francuze: “Liga je nevjerovatno teška, ovdje sam…”

Brazilska zvijezda Neymar požalio se brazilskim medijima na agresivnost i grubost braniča u francuskoj Ligue 1 gdje je, kako čak i statistika pokazuje protiv njega napravljeno mnogo više prekršaja nego što je to bio slučaj u La Ligi.

Neymar izjavom naljutio

Brazilska zvijezda Neymar trenutno se oporavlja u Brazilu i bori se sa vremenom kako bi bio spreman za Svjetsko prvenstvo, a u intervjuu za popolarni UOL de Cristo, Neymar je govorio o svojoj debitantskoj sezoni u francuskoj Ligue 1 te je opet dao pojedine kontroverzne izjave koje su potakle glasine, kako on želi nakon završetka sezone zamijeniti klub i sebi omogućiti povratak u Španjolsku.

Neymar je rekao za ovaj portal da mu se „pet mjeseci u Francuskoj čini kao pet godina”, a posebno mu smeta agresivnost i grubost igre u Francuskoj, gdje je prosječno nad njim napravljeno 5.2 prekršaja po utakmici što je mnogo više nego u Španjolskoj, gdje je u četverogodišnjem razdoblju koliko je bio u Barceloni, u prosjeku, nad njim počinjeno 3,2 prekršaja.

>> Što je Jose Mourinho rekao Scott McTominayu u svlačionici poslije pobjede protiv Brightona?

„Mislim da su prekršaji zaista ogromni. I nepošteni. Svaku utakmica moram tražiti pomoć liječnika a moje tijelo nakon svake utakmice je puno modrica”, rekao je Neymar.

[su_cashout]

Spomenuti portal još dodaje kako je Neymar vrlo nezadovoljan sa kvalitetom zelenih površina u Francuskoj, također mu smetaju putovanja u goste sa autobusima i činjenica da momčad prije utakmice nekoliko dana provodi u hotelu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!