NaslovnicaVijestiNeymar na svom prvom nastupu za Al Hilal iznenadio nesebičnim potezom i...

Neymar na svom prvom nastupu za Al Hilal iznenadio nesebičnim potezom i osvojio simpatije navijača

Jučer je Neymar odigrao svoju prvu utakmicu u Saudijskoj Arabiji. U šestom kolu domaćeg prvenstva Al Hilal je pobijedio Al Riyad rezultatom 6:1 a Neymar je, unatoč tome što je ušao tek u 64. minuti utakmice, odmah zabilježio asistenciju. Također je oduševio svojom nesebičnom gestom.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Al Hilal je sve do 30. minute lomio otpor gostiju. Potom je dosuđen kazneni udarac koji je srpski napadač Aleksandar Mitrović pretvorio u pogodak. Drugi pogodak postigao je Al Shahrani u četvrtoj minuti sudačke nadoknade prvog dijela i s tim rezultatom se otišlo na odmor.

Nakon toga, domaća momčad je odigrala izvanredno. Neymar je ušao u igru i ponovno pokrenuo momčad, te je već četiri minute kasnije Nasser Al Dawsari povećao na 3:0. Sljedeći gol zabilježen je u 83. minuti, kada je Neymar asistirao Malcomu za rezultat 4:0.

Tri minute nakon toga, Neymar je izborio jedanaesterac, a onda iznenadio svojom odlukom na terenu, što nismo često vidjeli dok je igrao za PSG. Naime, Brazilac je prepustio izvođenje jedanaesterca Salemu Al Dawsariju i na taj način odmah “kupio” navijače koji su izviždali najboljeg igrača momčadi do dolaska poznatih imena iz Europe.

Isti igrač je u petoj minuti sudačke nadoknade pogodio za 6:0, a konačnih 6:1 minutu kasnije postavio je Al Zaqan. Nakon šest kola prvenstva Saudijske Arabije prvi je Al Hilal sa 16 bodova. Slijede Al Ittihad sa 15 i Al Taawon sa 13.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!