NaslovnicaVijestiNeymar je otkrio s kojim bi trenerom volio jednom surađivati

Neymar je otkrio s kojim bi trenerom volio jednom surađivati

Manchester United i PSG izrazili su želju za dovođenjem Neymara, a Neymar je otkrio s kojim bi trenerom volio jednom surađivati i to nisu ni Louis van Gaal ni Laurent Blanc.

OIR_resizer

Kapetan svoje reprezentacije u odličnoj je formi ove sezone, postigao je 16 golova u 17 nastupa. Brazilac je bio i među kandidatima za osvajanje Zlatne lopte, no naposljetku je završio kao trećeplasirani iza svog suigrača Lionela Messija i Cristiana Ronalda.

I nije ni čudo što klubovi žele dovesti 23-godišnjaka, iako vjerojatno i sami shvaćaju kako nemaju šanse. No, jedan klub ipak bi je mogao imati…

“Da, postoji jedan: Guardiola je čovjek s kojim bih vrlo rado želio raditi”, rekao je 23-godišnjak.

Gdje će Pep Guardiola sljedeće sezone još nije poznato, pretpostavlja se kako bi to mogao biti Manchester City.

Neymar nije izrazio želju za igranjem u Engleskoj u budućnosti, no MLS je opcija.

“Teško je reći bi li igrao u drugim zemljama ili ne. Nitko ne zna što će se dogoditi sutra, no ja sam sretan ovdje u Barceloni. Želio bih se jednog dana vratiti u Brazil, ali i zaigrati u Sjedinjenim Američkim Državama – to su dvije zemlje u kojima bih želio još igrati u svojoj karijeri.”

Možda se Neymar nada kako će se Guardiola jednog dana vratiti na Camp Nou ili će otići u Sjedinjene Američke Države za velik novac.

[su_bet365_tennis_live_stream]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

Najnovije vijesti

Carlo Ancelotti otkrio što mu je Pep Guardiola rekao nakon utakmice

0
Nakon dramatične utakmice i serije penala u Manchesteru, Real Madrid se izborio za prolazak u polufinale Lige prvaka, pridruživši se PSG-u, Borussiji i Bayernu. "Ovakva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!