NaslovnicaVijestiNeymar: Kada Messi igra, svi igraju bolje

Neymar: Kada Messi igra, svi igraju bolje

Barcelona je u derbiju na Vicente Calderonu savladala Atletico Madrid rezultatom 2-1. Neymar je nakon meča dao jednu zanimljivu izjavu da kada Messi igra, svi igraju bolje.

Kada Messi igra

Pobjednički gol je postigao Leo Messi u 77. minuti, koji je jučer dobio drugog sina.

“Odigrali smo na visokom nivou. Atletico Madrid nije imao šansi, mi smo pobijedili i jako sam sretan zbog toga. Imamo težak raspored i bilo je važno pobijediti direktnog suparnika za naslov.”

“Sa Messijem sam razgovaro i jasno mi je da je došao s dugog puta pa zbog toga nisam želio riskirati. On je ključan igrač Barcelone i želimo da je u najboljem stanju za igru”, rekao je Luis Enrique nakon utakmice, a Simeone nastavio:

” Barcelona je kontrolirala gotovo čitavu utakmicu, imala je posjed i odlično je obavljala defenzivne zadatke, mi nismo odigrali dobru utakmicu.”

“Barcelona je opasna u napadu i ako ih nismo sposobni čuvati nemoguće je bilo očekivati dobar rezultat..”

Nakon utakmice Neymar je rekao: “Kada je Leo Messi na terenu, svi igrači postanu bolji, jednostavno je.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!