NaslovnicaVijestiNEYMAR na ljeto napušta PSG?! Bijesan je jer KLUB NIJE ISPUNIO njegovu...

NEYMAR na ljeto napušta PSG?! Bijesan je jer KLUB NIJE ISPUNIO njegovu VELIKU želju!

I ovo ljeto će također biti vrlo zanimljivo za ekipu PSG-a i njihovu najveću zvijezdu Neymara, koji će vrlo vjerovatno napustiti glavni grad Francuske nakon samo jedne godine provedene u klubu.

NEYMAR na ljeto

Brazilac se trenutno oporavlja od ozljede noge koju je zadobio prije nekoliko mjeseci, a glasine o njegovu odlasku iz Pariza ne prestaju, čak što više, čini se da su sada još glasnije. Klub koji je zainteresiran za njega, kao što je svima poznato je Real Madrid, a trener Zinedine Zidane čak je rekao da će o mogućnosti Neymarovog dolaska raspravljati odmah nakon finala Lige prvaka.

>> LEWANDOWSKI ZATRAŽIO SLOBODNO VRIJEME: Poljska reprezentacija mu dopustila da završi dugo priželjkivani transfer

S tim je jasno dodao ulje u vatru. No, francuski mediji su dobili nove informacije o Neymarovom odlasku. Izvješćuju da je čak i namjeravao ostati u Parizu, ali stvari su se preokrenule. To se desilo zbog zamjene trenera, budući da će Unai Emerya naslijediti Thomas Tuchel, koji se Neymaru nikako ne sviđa.

[su_live_koeficijenti_v2]

Štoviše, Neymar je pokušao “dovesti” Jose Mourinha u klub, što je i saopštio i upravi PSG-a. No, čelnici uprave nisu imali razuma za njegov zahtijev te su umjesto portugalskog stratega, angažovali Nijemca. To bi trebao biti kap koja je prelila čašu i Neymar bi trebao napustiti PSG u ljeto. Sada samo moramo sačekati da na sve ovo reagira Real.

Činjenica je da je Neymara u njegovoj domovini, gdje je prolazi kroz rehabilitaciju, posjetio vlasnik PSG-a Nasser El-Khelaifi, koji ga je pokušao da ga uvjeriti da ostane u klubu što mu nije pošlo za rukom.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!