NaslovnicaVijestiNeymar: Nadam se da će potpisati za Barcelonu, on je veliki prijatelj...

Neymar: Nadam se da će potpisati za Barcelonu, on je veliki prijatelj i sjajan igrač

Neymar je podržao navodne špekulacije da je njegov klub zainteresovan za dovođenje sunarodnjaka Paulinha, izjavivši da bi vezni igrač bio dočekan raširenih ruku na Camp Nouu.

Neymar se nada dolasku sunarodnjaka u Barcelonu

Paulinho, koji igra u kineskoj Superligi za Guangzhou Evergrande, u posljednjih nekoliko dana se povezuje sa prelaskom u Barcelonu, a njegov klub je odbio već dvije ponude katalonskog kluba.

28-godišnjak je priznao da je još uvijek moguć njegov prelazak u Barcu, a Neymar će zasigurno biti oduševljen ukoliko Brazilac dođe u Blaugranu.

On je u izjavi za Sport rekao: “Nadam se da će Paulinho potpisati za Barcu. On je sjajan igrač, svi ćemo ga dočekati raširenih ruku.”

“On ima kvalitet za ovaj klub, svi smo vidjeli kako igra u dresu reprezentacije.”

Uprkos činjenici da je u klubu već veliki broj centralnih veznjaka, izgleda da Barcelona želi dodatno pojačati konkurenciju na toj poziciji.

Novi trener Ernesto Valverde je u potrazi za veznjakom i desnim bekom, a u posljednje vrijeme se njegov klub povezivao sa dovođenjem zvijezde PSG-a Marca Verrattija, ali talijanski reprezentativac se oglasio povodom toga izjavivši da je sretan u francuskom klubu.

[su_bonus]

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!