NaslovnicaVijestiNeymar nikad neće biti najbolji zbog ovoga, tvrdi Roberto Carlos

Neymar nikad neće biti najbolji zbog ovoga, tvrdi Roberto Carlos

Legendarni brazilski nogometaš tvrdi da Neymar nikad neće biti najbolji zbog dvojice najboljih nogometaša na svijetu, Cristiana Ronalda i Lionela Messija.

Nekadašnji brazilski reprezentativac Roberto Carlos smatra da njegov sunarodnjak Neymar neće osvojiti Zlatnu loptu jer su Lionel Messi i Cristiano Ronaldo nedostižna konkurencija.

Messi i Ronaldo osvojili su Zlatnu loptu pet puta, a Neymar je treći po redu na svijetu po drugi put.

[su_watch_live_football]

Roberto Carlos, bivša zvijezda Real Madrida i brazilske reprezentacije, vjeruje da će ostati tako u budućnosti, sve dok najbolji nogometaši Real Madrida i Barcelone budu u formi. Također je podržao Neymarov transfer u PSG.

“Mislim da je načinio pravi potez transferom u PSG. Da bi postao najbolji na svijetu morao je napustiti Barcelonu, jer je tamo Messi. Neymar mora biti svjestan, dok su Messi i Ronaldo u formi, morat će se zadovoljiti trećim mjestom” rekao je Roberto Carlos za časopis France Football, koji organizira dodjelu nagrade Zlatna lopta.

Neymar odigrao je 30 utakmica ove sezone, postigao 29 golova i imao 19 asistencija. Trenutno se oporavlja nakon operacije metatarzalne kosti noge.

Cristiano Ronaldo je do sada u sezoni strijelac 37 golova na 35 utakmica (šest asistencija), a Lionel Messi je postigao 35 golova na 43 utakmice, uz 16 asistencija.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!