NaslovnicaVijestiNeymar: Novac? Jedna stvar mi je mnogo bitnija od toga!

Neymar: Novac? Jedna stvar mi je mnogo bitnija od toga!

Neymar: Novac? Jedna stvar mi je mnogo bitnija od toga!

Neymar, najskuplji nogometaš svijeta koji je sa Paris Saint-Germainom potpisao petogodišnji ugovor, a prije toga prešao iz Barçe za čak 222 milijuna eura, nakon predstavljanja dao je intervju za francuske medije u kojem govori zašto se odlučio za PSG.

mnogo bitnija

Brazilski nogometaš je sa Barcelonom već osvojio dva puta Ligu prvaka i dva puta titulu španjolskog prvenstva, a u novom timu zarađivat će 30 milijuna eura godišnje, što je oko 575.000 eura tjedno.

“Želio sam nešto veće, veći izazov. Moje srce mi je reko da je vrijeme da potpišem za PSG. Napustio sam Barcelonu u pravo vrijeme. Novac mi je nije motivacija, mislim da je iznad svega toga sreća moje obitelji. Veoma sam tužan jer neki ljudi misle da sam u PSG-u zbog novca.”, riječi su brazilske nogometne zvijezde.

“Dokazat ću da je Manchester United napravio grešku mojom prodajom”

Neymar: Govorio sam Gerardu Piqueu da ne radi to!

FOTO: Evo kako će PSG izgledati sljedeće sezone

Nakon što su ga novinari upitali kako se osjeća kao najskuplje pojačanje u povijesti nogometa s obzirom da je transferom u francuski tim oborio i rekord Paula Pogbe koji je iz Juventusa u Manchester United prešao za 105 milijuna eura, Neymar je odgovorio:

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“To mi ne stvara dodatni teren. Težak sam 69kg i ostat ću toliko”, rekao je Neymar sa osmjehom na licu.

Vlasnik francuskog tima, katarski biznismen Al-Khelaifi rekao je da je za njega Neymar najbolji nogometaš na svijetu.

“Neymar je došao u naš klub da ispiše nove stranice povijesti PSG-a. Sa njim naš projekt će biti još bolji. Liga će postati zanimljivija svima. Još transfera? Najbolji igrač svijeta je ovdje. Uživajmo.”

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!