NaslovnicaVijestiNEYMAR OD PSG-A ZATRAŽIO NOVO POJAČANJE: Evo kojeg igrača Brazilac želi da...

NEYMAR OD PSG-A ZATRAŽIO NOVO POJAČANJE: Evo kojeg igrača Brazilac želi da njegov klub dovede!

Neymar od PSG-a zatražio novo pojačanje. Evo kojeg igrača Brazilac želi da njegov klub dovede! Neymar je od PSG-a zatražio da potpišu Nizozemca i mladog igrača Ajaxa Frenkie De Jonga, igrača kojeg također želi potpisati i bivši klub Brazilca, Barcelona.

Neymar od PSG-a

Ove vrste izvještaja nam donosi Don Balon, koji tvrdi da brazilska zvijezda očajnički traži da se nizozemski vezni igrač dovede u glavni grad Francuske ovog ljeta.

Isto izvješće također navodi da je Lionel Messi također rekao Barceloni da želi igrača Ajaxa ovog ljeta u svom timu, što je sada zakomplikovalo situaciju.

[su_bet365_koeficijenti]

Don Balon je u prošlosti izjavio da je veznjakova cijena 50 milijuna eura, naknada koja bi bila riskantna da se plati za PSG i Barcelonu.

PSG bi zasigurno bio razočaran svojim nastupima prošle sezone, iako je klub osvojio sve u svojoj zemlji, oni su itekako loše igrali u Ligi prvaka.

[su_bet365_100bonus]

Francuski divovi su ispali u osmini finala, a Neymar i društvo su izgubili sa 5-2 u ukupnom rezultatu od Real Madrida.

Sigurni smo da će klub očekivati da ide dalje u Ligi prvaka nego što su to uradili prošle sezone, jer imaju zvijezde poput Neymara, Kylian Mbappea i Edinson Cavanija.

Potpisivanje De Jonga bi bio veliki transfer za PSG unatoč cijeni i to bi bio veliki udarac za Barcelonine nade da pojača svoj vezi red.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!