NaslovnicaVijestiNeymar otkrio koga bi doveo iz Reala u Barçu

Neymar otkrio koga bi doveo iz Reala u Barçu

Najbolji brazilski nogometaš Neymar otkrio je u intervjuu za španjolske medijekojeg bi nogometaš Reala doveo u Barcu, a zanimljivo je da to nisu ni Ronaldo, ni Bale. Da se ja pitam, angažirao bih lijevog beka Marcela – “glasovao” je Neymar za suigrača iz nacionalne selekcije.

Neymar otkrio

Napadač Barcelone prvi je na listi najvrednijih nogometaša na svijetu, prema rezultatima analize Međunarodnog centra za istraživanje u sportu (CIES). Kako je objavio France Football, brazilski reprezentativac je procijenjen na 250 milijuna eura, gotovo dvostruko više od Cristiana Ronalda (130),ovogodišnjeg osvajača Zlatne lopte France Footballa (Ballon d’Or).

Možda još interesantnija je činjenica da portugalski as nije u najskupljem timu planete. Osim Neymara, po toj analizi, vrednija su još dvojica ofanzivaca, Lionel Messi (190 milijuna) i Antoine Griezmann (135), tako da u formaciji 4-3-3 nema mjesta za “sedmicu” madridskog Reala. Razlog za ovako lošu poziciju Ronalda vjerojatno leži u činjenici da je najstariji u ovom društvu (rođen u veljači 1985), pošto su prilikom procjene uzimane u obzir i godine.

Neymar je 2013. godine prešao u Barcelonu, a klub je objavio da je vrijednost transfera iznosila 57 milijuna eura, no na kraju se ispostavilo da je cijena zapravo bila mnogo veća. Neymara je na Camp Nou dočekalo 56.000 ljudi, a njegova otkupna klauzula je tada postavljena na 190 milijuna eura. Brazilski nogometaš je od svog dolaska u Barçu jedan od važnijih igrača katalonskog tima, a uz Lionela Messija i Luisa Suareza čini neizostavan trojac

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!