NaslovnicaVijestiNeymar otkrio u kojem klubu bi volio završiti karijeru

Neymar otkrio u kojem klubu bi volio završiti karijeru

Zvijezda Barcelone, Brazilac Neymar, izjavio je kako bi volio završiti karijeru u Flamengu, iako nema namjeru da u skorije vrijeme napusti Barcelonu.

završiti karijeru

Sa 25 godina vjerovatno je prerano razmišljati o tome gdje ćete završiti karijeru, ali sjajni napadač već gleda unaprijed, i kaže da bi se volio vratiti u domovinu jednog dana.

Neymar je vezan ugovorom za Barcu do 2021. godine, pošto je u listopadu prošle godine produžio suradnju sa katalonskim gigantom. Iako će i po isteku ugovora biti u zenitu karijere, jedan od najvećih favorita “iz sijenke” za Zlatnu loptu izrazio je želju da se vrati u Južnu Ameriku prije nego što okači kopačke o klin.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

“Imam veliku želju da jednog dana zaigram za Flamengo, na punoj Maracani, u Copa Libertadoresu”, rekao je Neymar za Canal Esporte Interativo.

Neymar je u Barcelonu došao iz Santosa, u kontroverznom transferu obavijenom velom tajni i navodnih malverzacija.

“Zahvalan sam na svemu što su učinili za mene, uživao sam igrajući za Santos, čitava moja porodica navija za njih, čak sam i ja postao navijač Santosa, ali nisam dužan da ispunjavam njihove želje”.

“Izuzetno poštujem Santos, ali postoji i druga, loša strana medalje. Santos je pokrenuo sudski postupak protiv nas zbog nećega što još uvijek ne razumijem”.

Neymar je stigao u Barcelonu 2013. godine, a od tada je upisao 180 nastupa u dresu Blaugrane, postigavši 100 golova.

>>Analiza: Barcelona v Juventus, četvrtfinale Lige prvaka

>>TRANSFER GLASINE: United će potrošiti preko 200 milijuna, gazda PSG-a dovodi veliko pojačanje

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!