NaslovnicaVijestiNeymar: Pratim Mourinha i njegovu karijeru već duže vremena

Neymar: Pratim Mourinha i njegovu karijeru već duže vremena

Pratim Mourinha i njegovu karijeru već duže vremena

Barcelonina zvijezda Neymar je otkrio svoje divljenje za Jose Mourinhom i trenerom Bayerna, Pep Guardiolom.

Mourinho je u velikoj mjeri povezan sa prelaskom u Manchester United nakon što je dobio otkaz iz Chelseaja, sa Louis van Gaalom pod sve većim pritiskom nakon poraza u Sunderlandu i Midtjyllandu.

Neymar je također navodno na meti Crvenih đavola, sa svojim trenutnim ugovorom u Barceloni koji mu ističe 2018. godine kojeg još nije produžio.

Guardiola, u međuvremenu, odlazi u Premier ligu da preuzme Manchester City ovog ljeta i Neymar je rekao da prati oba ova menadžer i da se divi njihovim karijerama.

[su_bet365_200_bonus_mali]

“Ja im se divim, obojici. Pratim njih i njihove karijere već neko vrijeme”, rekao je Neymar.

“Ali, moj trener je Luis Enrique i ja igram za Barcelonu.”

Mourinho je nedavno priznao da nije siguran gdje će njegov sljedeći klub biti, tvrdeći da on ne traži novi klub, nego da oni traže njega.

Sve u svemu, ljetni prijelazni rok će da bude mnogo zanimljiv.

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!