NaslovnicaVijestiNeymar priznao da je razgovarao sa PSG-om

Neymar priznao da je razgovarao sa PSG-om

Jedan od najboljih igrača Barcelone, Neymar koji čini nevjerojatan trio sa Luisom Suarezom i Lionelom Messijem u katalonskom klubu priznao je da je u prijelaznom roku razgovarao sa čelnicima francuskog prvaka, PSG-om, ali brazilski nogometaš nije želio govoriti o brojkama.

neymarfcbarcelonavcelticfcuefachampions_dkhl9adqnpl

Neymar je također dodao se u Barceloni osjeća kao kod kuće, te da je sretan što je ostao u Španjolskoj, u Barceloni.

“Da, bilo je puno razgovora s PSG-om, to je istina, no odlučio sam ostati u Barceloni jer ovdje se osjećam kao kod kuće, sretan sam sa suigračima, kao i životom ovdje. Ne želim potvrdili ili demantirati brojke. Ne mogu se zamisliti negdje drugdje osim u Barceloni. Sretan sam što sam važna karika ove momčadi.”, rekao je Neymar.

Na pitanje novinara o Lionelu Messiju, Neymar je rekao da je veoma lako s njim igrati jer ih sve dobro razumije i uvijek zna što mu je najbolje napraviti s loptom.

“Najbolja smo momčad jer imamo najbolje igrače. Igrati s Messijem je vrlo lako, on je najbolji kojeg sam vidio. On nas jako dobro sve razumije i uvijek zna što mu najbolje napraviti s loptom, dodati ju ili zadržati. MSN? Ako ostanemo zajedno i nastavimo si pomagati, vrlo lako bi mogli osvojiti trostruku krunu.”, riječi su brazilskog nogometaša.

Neymar je otkrio tko mu je bio idol dok je bio mali.

“Kada sam bio klinac, Robinho mi je bio idol. Želio sam poput njega zaigrati za Santos i Brazil, što sam i ostvario. Nakon toga sam otišao u najbolju momčad na svijetu.”, rekao je Neymar, a zatim komentarisao brazilsku reprezentaciju.

“Imamo jako dobrog trenera i dobru bazu te sigurno možemo do svjetskog prvenstva. To je Brazil, uvijek će imati najbolje igrače.”

Nogometna pravila?

“Ja bih promijenio mnoga pravila, pogotovo da niste kaženjeni kada skinete dres, to se nije kažnjavalo prije.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!