NaslovnicaVijestiNeymar produžio ugovor sa Barçom: Brojke od kojih će vam se zavrtjeti...

Neymar produžio ugovor sa Barçom: Brojke od kojih će vam se zavrtjeti u glavi

Brazilski nogometaš Neymar produžio je ugovor s Barcelonom do lipnja 2021. godine, priopćio je taj španjolski klub. Potpisom na novi ugovor Neymar je stavio točku na medijske spekulacije da će napustiti Camp Nou. On će tako ostati do 30. lipnja 2021. godine u Barceloni gdje se, kako je rekao, osjeća kao kod kuće.

neymarvflborussiamoenchengladbachvfc5_y8skpp_v0x

“Zaista sam sretan što sam obnovio ugovor, jer se ovdje osjećam kao kod kuće”, rekao je Neymar za TV Barçu.

Novi Neymarov ugovor sadrži otkupnu klauzulu koja se od 200 milijuna eura u prvoj godini povećava prvo na 220, a potom na 250 milijuna eura u trećoj godini. Neymar je u Barcelonu došao u ljeto 2013. godine i do sada je s tim klubom osvojio devet titula – dva trofeja u Primeri, dva Kupa kralja, jednu titulu u Ligi prvaka, dva španjolska Superkupa, jedan europski Superkup i jedan trofej na svjetskom klupskom prvenstvu . On je odigrao 150 utakmica za Barcelonu i postigao 91 gol – 59 u Primeri, 19 u Ligi šampiona, 12 u Kupu kralja i jedan u španjolskom Superkupu.

Trener nogometaša Barcelone Luis Enrique rekao je da je novi ugovor Neymara dokaz timskog duha u tom klubu.

“Novi Neymarov ugovor je sjajna vijest. To pokazuje da je sretan u klubu, sa suigračima i da želi osvojiti još titula…”, rekao je Enrique za španjolske medije.

Brazilski nogometaš je potpisao novi ugovor s Barcelonom i stavio točku na višemjesečne spekulacije da će napustiti Camp Nou i karijeru nastaviti u Manchester Unitedu, PSG ili čak u Real Madridu.

“Iako imamo put tim zvijezda svi igrači razmišljaju o dobru momčadi. Ne viđa se to često u velikim klubovima. Nadam se da će tako ostati”, rekao je Enrique, prenose španjolski mediji.

Najnovije vijesti

Fenerbahče odlučio istupiti iz turske lige?

0
Fenerbahče, renomirani turski nogometni klub, iznio je u ponedjeljak svoje razmišljanje o eventualnom istupanju iz nacionalne lige nakon što su njegovi igrači brutalno napadnuti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!