NaslovnicaVijestiNeymar: Sanjam o igranju za jedan klub nakon Barcelone

Neymar: Sanjam o igranju za jedan klub nakon Barcelone

Zvijezda Barcelone Neymar izjavio je da sanja o ponovnom igranju u brazilskoj ligi jednog dana, ali ne u dresu Santosa, iz kojeg je stigao na Camp Nou.

Neymar: Sanjam o igranju za jedan klub nakon Barcelone

 

Krilni napadač, koji je u Santosu proveo pet sezona u Barcelonu je stigao 2013. godine i od tada je jedan od najboljih igrača u ligama petice, te dio nevjerovatnog trija MSN (Messi, Suarez i Neymar).

Brazilski reprezentativac je u dresu Santosa postigao čak 136 golova, dok je u tri i pol sezone u Španjolskoj postigao 91 gol za katalonski klub.

Međutim, 24-godišnjak je šokirao mnoge izjavom da bi se pred kraj karijere volio vratiti u Brazil i igrati za velikog rivala njegovog bivšeg kluba – Flamengo.

“Kada bih mogao, volio bih igrati za Flamengo. To bi bila velika čast za mene da igram na stadionu Marakani. Provodio bih na tom stadionu cijele dane, to je klub za koji želim nastupati”, rekao je Neymar za Football Espana.

Iako je ponikao u Santosu, gdje je prošao kroz sve uzraste i na kraju postao jedna od legendi kluba, njegov odnos sa bivšim klubom se pogoršao jer su iz Santosa tražili da se igrač kazni zbog financijskih komplikacija vezanih za njegov transfer u Barcelonu.

No, uprkos izjavi da bi volio igrati na Marakani, ta želja mu se neće ostvariti u skorije vrijeme, jer pred njim je još veliki broj sezona u jednoj od najboljih liga na svijetu.

[su_tipbet_7eur_no_deposit]

[su_bet365_1m_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!