NaslovnicaVijestiNeymar se nada dolasku Pogbe u Barcelonu

Neymar se nada dolasku Pogbe u Barcelonu

Neymar je otkrio da bi volio igrati za zvijezdom Juventusa Paulom Pogbom u dresu Barcelone.

Neymar se nada dolasku Pogbe u Barcelonu

Francuski veznjak je bio povezivan sa prelaskom na Camp Nouu pred početak ove sezone, ali se na kraju odlučio za ostanak u klubu iz Torina.

Neymar je igrao protiv Pogbe u Ligi prvaka prošle sezone i, upitan od strane novinara da li bi volio igrati s njim u istom timu, on je odgovorio: “Paul Pogba je igrač koji bi se dobro uklopio u Barceloni.”

“Ono što mi se sviđa kod Barcelone je da imamo fantastične igrače. Najbolji je Lionel Messi, a moj najbolji prijatelj u nogometu je Dani Alves.”

Neymar je također dodao da bi volio imati Pogbin dres u svojoj kolekciji.

“Volio bih imati Pogbin dres. On je mlad, sviđa mi se način na koji igra, kako se ponaša. Volio bih razmijeniti dres s njim.”

“Imam mnogo dresova koji mi mnogo znače. Moj prvi otkako se bavim profesionalno nogometom, prvi dres sa Barcelonom, imam mnogo dresova od svojih suigrača, kao i dresove mojih idola kao što su Robinho, Ronaldo i Ronaldinho. Robinho mi je idol iz djetinjstva, sviđala mi se njegova igra u Santosu.”

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Španjolska La Liga se od iduće godine igra u SAD-u

0
Predsjednik La Lige Španjolske, Javier Tebas, dao je nekoliko zanimljivih izjava u intervjuu za Expansion. Posebno je privukao pažnju javnosti kada je otvoreno priznao...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!