NaslovnicaVijestiNEYMAR U PREMIER LIGI? Svojom izjavom naljutio sve navijače PSG-a!

NEYMAR U PREMIER LIGI? Svojom izjavom naljutio sve navijače PSG-a!

Neymar u Premier ligi? Svojom izjavom naljutio sve navijače PSG-a! Zvijezda PSG-a Neymar je naljutio navijače sa izjavom da bi volio igrati u Premier ligi u budućnosti nakon nedavnih glasina o transferu koji ga povezuju sa Manchester Unitedom.

Neymar u Premier

Brazilca je upitao Manchester Cityjev Benjamin Mendy o tome da li bi on volio igrati u Premier ligi ili ne.

Treba napomenuti da je nedavni Don Balonov izvještaj povezao Neymara sa Cityjem i Unitedom, dok Manchester United treba igrača koji je kao Neymar, njima je potrebna ta zvijezda koju su imali kada je Cristiano bio tu.

Manchester United je nedavno dovodio zaista velika imena u svoje redove, ali nitko od njih se još nije dokazao sa formom, dok bi potpisivanje 26-godišnjaka definitivno bio najveći tranfer ikada.

Ovakav transfer bi Uniteda vratio na vrh tabele u Premier ligi nakon nekoliko teških godina i čini se da je Premier liga u budućnosti na Neymaravoj bucket listi.

Govoreći na Youtube kanalu, Neymar je ispitivan od strane Mendyja:

“Neymar Jr, odgovorite mi na francuskom. Mislite li da ćete jednog dana igrati u Premier ligi?”

Neymar je odgovorio: “Ne znamo što će se dogoditi sutra, ali vjerujem da svaki veliki igračm, barme jedan dan, mora igrati u Premier ligi.”

“Ako igrate tamo, nadam se da možete nastaviti uživati u Premier ligi, jer zaslužujete samo najbolje.”

“To je velika konkurencija, jedna od najvećih na svijetu.”

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!