NaslovnicaVijestiNeymar: Već razmišljam o Svjetskom prvenstvu, bilo bi sjajno osvojiti ga

Neymar: Već razmišljam o Svjetskom prvenstvu, bilo bi sjajno osvojiti ga

Nogometaš Barcelone Neymar rekao je da ima mnogo titula koje bi želio osvojiti, ali da mu je najveća želja osvojiti Svjetsko prvenstvo s reprezentacijom Brazila. Neymar je prošlog ljeta u Rio de Janeiru s Brazilom osvojio zlatnu olimpijsku medalju, a dvije godine ranije nastupao je za državni tim na Mundijalu u Brazilu. On je zbog ozljede propustio polufinalnu utakmicu s Njemačkom, koju je Brazil izgubio s 1:7. “Bilo bi sjajno osvojiti Svjetsko prvenstvo u Rusiji sa Brazilom”, rekao je Neymar, zvijezda Barcelone.

bilo bi sjajno

Neymar se s Barcelonom bori za trofeje u Španjolskoj i Ligi prvaka, ali već ima planove za Mundijal u Rusiji 2018. godine.

“Za mene bi bila velika čast i san da nastavim da igram za reprezentaciju, da postižem golove i pomognem ekipi na najbolji način. Nisam nestrpljiv ni zabrinut, ali već razmišljam o Svjetskom prvenstvu. Svakodnevno sanjam, ne mogu prestati zamišljati da osvojimo prvenstvo. Bilo bi sjajno… Naporno ću raditi, kako bih spreman dočekao 2018.”, rekao je Neymar, prenijeli su britanski mediji.

Neymar je dodao da ne želi natjecati s ostalim igračima, već da svakoga dana napreduje.

“Nadam se da ću nastaviti postižem golove, da postavljam rekorde, to me čini sretnim. Sve što želim je da od sebe budem bolji, svakoga dana. To mi je najvažnije. Imam mnogo ambicija, mnogo titula koje želim osvojim.”, rekao je brazilski nogometaš.

Neymarovo partnerstvo u napadu Barcelone s Lionelom Messijem i Luisom Suarezom jedno je od najuspješnijih u svijetu, a mediji su ga nazvali trozubac MSN.

Međutim, Neymar je početkom siječnja protiv Athletic Bilbaa prekinuo neugodni niz od 1.022 minuta bez gola, ali od tada postiže golove.

“Komplicirano je kada ne postižeš golove, posebno ako igraš u napadu, gdje se to od tebe najviše očekuje. To je loše, nervira te, ali to nije bila prva stvar o kojoj sam brinuo. Koncentriram se na pobjedu i nije mi važno tko postiže golove. Tek poslije toga mislim kako ću zatresem mrežu.”, naveo je on.

Barcelona je druga na tablici s bodom zaostatka, ali i dvije utakmice više od Real Madrida.

“Znam da će biti teže osvojiti titulu, ali ništa nije nemoguće. Prošle godine smo imali 12 bodova prednosti, ali smo titulu osvojili samo s bodom ili dva više, ako ne griješim. Ima još mnogo utakmica, svašta može dogoditi i ako budemo koncentrirani i žedni za titulom, osvojićemo je.”, rekao je Neymar.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!