NaslovnicaVijestiNeymarov agent PSG-u otkrio cijenu brazilskog nogometaša

Neymarov agent PSG-u otkrio cijenu brazilskog nogometaša

Zvijezda Barcelone Brazilac Neymar spreman je pregovarati s PSG-om ukoliko ponudi rekordnih 193 milijuna za transfer, izjavio je agent nogometaša Wagner Ribeiro.

Neymarov agent

Spomenuta brojka iznosi izlaznu klauzula Neymara iz Barcelone, a sve se to događa nakon što još uvijek nije dogovorio produžetak ugovora s katalonskim klubom.

“Neymar ugovor s Barcelonom istječe 2018. godine. Ipak, u budućnosti primamljiv je život u Parizu, a igranje u klubu kao što je PSG je san svakog nogometaša. Razgovarat o mogućem transferu ukoliko PSG pokaže interes. Ne mislim da su 193 milijuna problem za Parižane.”, rekao je Ribeiro za francuski L’Equipe.

Ukoliko bi se transfer realizirao bio bi uvjerljivo najskuplji, pošto je trenutno na prvom mjestu prelazak Garretta Balea iz Tottenhama u Real za 100 milijuna eura.

Brazilski nogometaš ove sezone zaista igra sjajno u dresu katalonskog tima, čini ubojiti trojac zajedno sa Lionelom Messijem i Luisom Suarezom, iako su u subotu izgubili u velikom ‘El Clasicu’, nogometaše Barcelone očekuje važna utakmica protiv Atletico Madrida u četvrtfinalu Lige prvaka. Barcelona će pokušati da odbrani prošlosezonski naslov Lige prvaka, i ako im to pođe za rukom bit će prvi klub u istoriji ovog sporta kojem je to uspjelo, no kakav tim ima Barcelona ništa nije nemoguće.

Neymar je iz Santosa u Barcelonu došao na ljeto 2013. godine, a ima ugovor koji ga veže za katalonski klub do 2018. godine Sa Barcelonom je do sada osvojio pet trofeja: špansko prvenstvo, Ligu prvaka, Kup kralja, španski Superkup i Svjetsko klupsko prvenstvo. Neymaru ide odlično sa Barcelonom i u ovoj sezoni u kojoj će vjerovatno osvojiti ligu, a u Ligi prvaka u četvrtfinalu igraju protiv Atletica.

Cijeli transfer Neymara bio je okružen kontroverzama. Iako su u Barceloni svojedobno tvrdili kako su za Neymara iskeširali nešto više od 57 milijuna eura, Bartomeu je kasnije priznao kako je transfer na kraju koštao preko 82 milijuna eura.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!