NaslovnicaVijesti(VIDEO) Pogledajte što se događa sa Santiago Bernabeuom nakon što se utakmica...

(VIDEO) Pogledajte što se događa sa Santiago Bernabeuom nakon što se utakmica završi

Stadion Real Madrida s novim izgledom ostavlja svakog posjetitelja bez daha, a impresivna rekonstrukcija Santiago Bernabeua zahtijevala je ogromnih 575 milijuna eura ulaganja.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


U subotu je Real Madrid na novouređenom Santiago Bernabeuu ostvario pobjedu nad Getafeom rezultatom 2:1, u četvrtom kolu španjolske La Lige. Nakon ovog susreta, kraljevski klub je na svojoj web stranici objavio zadivljujući video materijal.

Početkom 2019. godine, Real Madrid je započeo obnovu svog stadiona, s ciljem da Santiago Bernabeu postane suvremena sportska arena, što je na kraju i ostvareno.

Iako su se radovi na obnovi odvijali s kašnjenjem, možemo zaključiti da je kraljevski klub sada vlasnik jednog od najnaprednijih stadiona na globalnoj razini, za što je investirano čak 575 milijuna eura.

Osim što je stadion dobio novi krov i atraktivan vanjski izgled s impresivnom arhitekturom, Santiago Bernabeu sada također posjeduje inovativni pokretni teren koji omogućuje uklanjanje travnjaka kada nema nogometnih utakmica, što olakšava prilagodbu za različite namjene poput košarkaških utakmica Eurolige, koncerata i sličnih događanja.

Dojmljiv video koji je Real objavio možete pogledati ispod teksta.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!