NaslovnicaVijestiNeymarov otac dobio zeleno svjetlo: Brazilac želi da se povijesni transfer dogodi...

Neymarov otac dobio zeleno svjetlo: Brazilac želi da se povijesni transfer dogodi prije Svjetskog prvenstva

Neymar je navodno rekao svom ocu da se želi pridružiti Real Madridu prije Svjetskog prvenstva. Zvijezda PSG-a će biti žarište napada Brazila kada turnir započne u Rusiji 14. lipnja.

Neymarov otac

On želi da riješi svoju budućnost prije nego stigne u Rusiju sa Brazilom. Neymar se PSG-u pridružio iz Barcelone prošlog ljeta za 200 milijuna funti, ali je navodno spreman da se vrati u Španjolsku, uprkos tome što je postigao 26 golova u svojoj prvoj sezoni u Parizu.

26-godišnjak je svom tati dao zeleno svjetlo za početak pregovora, pišu novine iz Barcelone, Sport.

Neymar je trenutačno van terena nakon što je poršao kroz operaciju gležnja prošlog mjeseca, a očekuje se da će se oporaviti do svibnja.

[su_champions_league]

Unatoč tome što su Neymarove bivše kolege sa Nou Campa otkrile da su otvorene za njegov povratak, Real Madrid je u savšenoj poziciji da vrati Neymara u La Ligu.

No, PSG ga neće pustiti bez borbe i navodno su rekli da će koštati oko 400 milijuna funti ukoliko Real Madrid želi da ga dovede.

Mnogo toga se izdešavalo u ovoj sezoni koja je do sada bila zaista nevjerojatna, pogotovo transfer tržište na kojem je Neymar podigao taj novi nivo. Sada igrače ne možete dovesti ispod 100 milijuna, barem ne one koji su mlađi.

[su_live_koeficijenti]

Neymar je odlično igrao i bio je na putu da postane glavni konkurent za Zlatnu loptu, no njegov PSG nije uspio izboriti četvrtfinale Lige prvaka protiv Real Madrida i nakon toga se počela dizati prašina oko Pariza.

Veliki problemi za vlasnike PSG-a koji će dati sve od sebe da uvjere Neymara da ostane još jednu sezonu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!