NaslovnicaVijestiNeymarov otac 'tjera' brazilskog nogometaša iz Barçe?

Neymarov otac ‘tjera’ brazilskog nogometaša iz Barçe?

Neymarov otac ‘tjera’ brazilskog nogometaša iz Barçe?

Španjolski mediji u posljednje vrijeme sve češće pišu o mogućem odlasku superzvijezde katalonskog kluba. Naime, brazilski nogometaš Neymar mogao bi napustiti Barelonu i to na nagovor njegovog oca koji smatra da njegov sin ne dobija dovoljno pažnje u katalonskom klubu pored Messija.

neymarov otac

Neymarov otac je ujedno i menadžer brazilskom nogometašu, a prema pisanju španjolskih medija on nagovara svog sina da prihvati ponudu Manchester Uniteda koja bi sigurno bila ogromna u poglednu finansija. Kao glavni razlog za odlazak Neymarov otac vidi manjak ‘slobode’ Neymara u Barçi pored Messija.

>>Manchester United spremio ponudu koja se ne odbija!

Međutim, Neymar je u posljednje vrijeme često ponavljao da je sretan u katalonskom klubu te da ga nema namjeru napuštati, a također je govorio da je svjestan da je Messi najbolji nogometaš u povijesti, ali i da se odlično slažu te da među njima nema rivaliteta.

[su_bet365__1m_spectacular_veliki]

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!