NaslovnicaVijestiNEZAMJENJIV: Ovaj igrač je odigrao svaki minut otkako je Conte u Chelseaju!

NEZAMJENJIV: Ovaj igrač je odigrao svaki minut otkako je Conte u Chelseaju!

Otkako je italijanski stručnjak Antonio Conte preuzeo Chelsea, jedan igrač odigrao je svaki minut za Chelsea u engleskoj Premier ligi!

svaki minut

Aktualni prvak Engleske ove sezone nije na prošlogodišnjem nivou, te polako gube korak sa Manchester Cityjem, mada zasad čvrsto drže jednu od pozicija koje vode u Ligu prvaka.

[su_premierleague]

Conte je konsolidovao redove momčadi sa Stamford Bridgea, nakon ozljeda koje su ih pratile na početku sezone, te iskristalisao startnu postavu.

Sjajni Eden Hazard te neprelazni N’Golo Kante su propustili neke utakmice ove sezone, i njihov izostanak se svakako osjetio u redovima Bluesa, ali jedan igrač zauzima posebno mjesto kod Contea.

PROMJENA NA VRHU: Šta mislite koji klub izdvaja najviše novca za plate nogometaša?

Transfer glasine: Christian Erikssen napušta Tottenham, Guardiola dovodi pojačanje iz Španije, Darmian napušta United

Radi se o Cesaru Azpilicueti, španjolskom defanzivcu, koji je nezamjenjiv kod Contea, sada na poziciji stopera, iako je briljirao i na poziciji desnog bočnog igrača. 28-godišnji Azpilicueta je upisao pet asistencija i jedan pogodak u dosadašnjih 13. kola u Premier ligi ove sezone.

Ipak, jedan od kvaliteta koje Italijan najviše cijeni kod španjolskog nogometaša su njegova spremnost i pouzdanost.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Nevjerojatno, ali otkako je Conte stigao u zapadni London, Azpilicueta je odigrao doslovno svaki minut u 51 utakmici Premier lige!

Možda nije najtalentiraniji nogometaš u igračkom kadru Chelseaja, ali je svakako miljenik Antonija Contea, bez ikakve sumnje.

Azpilicueta je na Stamford Brigde stigao 2012 godine iz Marseillea, za iznos od 8,8 milijuna eura, a prije toga je nastupao za Osasunu. Za Bluese je dosad odigrao ukupno 246 utakmica u svim natjecanjima, 7 puta se upisao u listu strijelaca, te zabilježio 31 asistenciju.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!