NaslovnicaVijestiNEZAUSTAVLJIVA BARCA: Barcelona izjednačila rekord iz ere Pepa Guardiole

NEZAUSTAVLJIVA BARCA: Barcelona izjednačila rekord iz ere Pepa Guardiole

Nakon odlaska Neymara i nakon poprilično ( na prvi pogled) neuspješnog transfer roka, u ovoj sezoni Barceloni niko nije davao velike šanse za titulu u Španiji a posebno ne u Evropi. Četa novog trenera Ernesto Valverdea je dokazala svima suprotno i iznenadila čak i one najveće optimiste. Sjajne partije u ovoj sezoni dovele su Barcu na korak do klupskog rekorda.

Barcelona izjednačila rekord

Barcelona u Eibaru nije impresionirala, ali su na kraju ipak slavili. Klub koji već dugi niz godina redovno stvara probleme španjolskoj eliti i ovaj puta je namučio Barcelonu. Na kraju, nakon velike borb Barca je slavila 2:0 te su na taj način došli do korak od rekorda, odnosno izjednačili su rekord kluba od nevjerojatnih 31 uzastopnih utakmica bez poraza.

Zadnji poraz, Barca je upisala u aprilu prošle godine u Malagi, nakon čega je uslijedila izvanredna serija sa kojom su čak i izjednačitli postignuće ekipe Josepa Guardiola iz sezone 2010/11 koja se smatra jednom od najboljih u historiji kluba.

>> STRAHOVI: Da li je Barcelona pogriješila što je kupila ovog igrača?

„Vrlo smo zadovoljni zbog načina kako se situacija razvija, tako da je to razlog zbog kojeg i igramo dobro. Međutim, ne smijemo prestati i popustiti sa ovakvim partijama”, rekao je nakon utakmice, Ernesto Valverde, koji je u svooj prvoj sezoni na Nou Campu postigao izvanredan uspjeh.

[su_bonus]

Barcelona je trenutačno jedina momčad u pet najmoćnijih prvenstva koja još nije pretrpjela poraz. U 24 utakmice upisali su 19 pobjeda i 5 remija i trenutno imaju utakmicu više i deset bodova prednosti nad svojim najbližim rivalom Atletico Madridom. Barcelona sredinom tjedna putuje u London na dvoboj sa Chelseajem, a potom će  pred svojim navijačima imati priliku protiv rivala Girone da postave apsolutni rekord za broj uzastopnih utakmica bez poraza.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!