NaslovnicaVijestiN'Golo Kante odbio novi ugovor, mnogi velikani krenuli po njega

N’Golo Kante odbio novi ugovor, mnogi velikani krenuli po njega

Od svih zvijezda Leicestera koje su odvele Lisice do titule prvaka ove sezone, francuski veznjak N’Golo Kante je izgleda prvi koji će napustiti klub ovog ljeta.

N'Golo Kante odbio novi ugovor

Nakon što je stigao u klub iz Caena pred početak sezone, Kante je kroz cijelu sezonu bio jedan od ključnih igrača novog engleskog prvaka.

Kante je od strane suigrača izabran za igrača sezone u Leicesteru, što dovoljno pokazuje koliko je važan za tim Claudija Ranijerija.

U posljednje vrijeme pojavilo se mnogo špekulacija o njegovoj budućnosti, a francuski list Le Parisien je objavio da je za njega zainteresovan Paris Saint Germain. Le Parisien je u srijedu izvijestio da Parižani očajnički žele dovesti Kantea, koji će na predstojećem Europskom prvenstvu braniti boje svoje zemlje.

Francuski prvak je već poslao čelnike koji su razgovarali sa Kanteovim agentom, a novi će se razgovor održati već ovog vikenda. Kanteova otkupna klauzula navodno iznosti 25 miliona eura, a za bogati PSG to ne bi trebalo predstavljati nikakav problem.

Također su se pojavile i špekulacije kako je Leicester ponudio novi ugovor Kanteu, ali je on tu ponudu odbio.

Pored Paris Saint Germaina, za njegove usluge su još zainteresovani i Chelsea, te Arsenal, koji je navodno veliki favorit u utrci za veznjaka jer će sljedeće sezone igrati u Ligi prvaka.

Pored njih, ponudu za njega bi mogao poslati i novi trener Manchester Cityja Pep Guardiola, kao i Jose Mourinho koji bi trebao preuzeti Manchester United.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!