NaslovnicaVijesti(VIDEO) Da li je ovo moguće? Pogledajte što je Haaland uradio na...

(VIDEO) Da li je ovo moguće? Pogledajte što je Haaland uradio na treningu! Ni sam ne vjeruje.

Nevjerojatni Erling Haaland je jedan od najboljih napadača na svijetu u ovom trenutku. 21-godišnji Norvežanin je najmlađi igrač koji je u Ligi prvaka postigao 20 golova, a ranije je bio najbolji strijelac natjecanja upravo sa 20 postignutih golova, dok je u dresu Dortmunda do sada u 67 utakmica postigao nevjerojatnih 68 golova.

Haalanda nije bilo u reprezentaciji u posljednjim tjednima zbog ozljede, ali sudeći prema treningu kojeg je snimao, izgleda da će ovog vikenda nastupiti za Dortmund.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

A jeste li vidjeli kakvu vrstu treninga je odrađivao Haaland? Postavio je tri lopte, jednu na drugu, a onda je svaku pojedinačno poslao točno u metu koju je gađao na golu. Ni sam nije mogao vjerovati što je učinio. Pogledajte.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!